Skip to main content

Inspiratie over condoleren

Bijzondere catering

Eten en drinken als troost; dat is iets van alle culturen en van alle tijden. Als het afscheid voorbij is kun je eindelijk alle spanning rondom de uitvaart loslaten. Het is tijd om met elkaar na te praten en herinneringen te delen.
Het is fijn om je gasten daarbij iets lekkers aan te bieden. Iets dat mooi verzorgd is en met aandacht bereid. Dat kan variëren van koffie, verse sappen en lekkere boterhammen tot taartjes of wijn met een kom soep. Samen eten is troostend en verwarmt.

Cateraars

Op sommige locaties is het mogelijk om zelf het eten en drinken mee te nemen. Op andere heb je te maken met de vaste cateraar van het huis. De Ode kent een paar goede cateraars, met wie we vaker samenwerken.
De mensen van Kok op Stelten en AnnemarieKookt cateren met biologische wijnen en sappen en maken met aandacht bereide gerechten en hapjes op maat. Zij kleden de tafels aan en laten tot slot alles opgeruimd achter.
De taarten van Ogentroost zijn een lust voor het oog én voor de mond. Ogentroost is een Amsterdams cateringcollectief dat kookt met toevoeging van eetbare bloemen uit eigen tuin.
taart van ogentroost bij condoleance