Skip to main content
persoonlijke uitvaart regelen
020 4190882 dag en nacht bereikbaar

Een begrafenis of crematie regelen in Amsterdam

Uitvaartbegeleiding de Ode - alles voor een persoonlijk afscheid

Op deze pagina een overzicht van wat er komt kijken bij regelen van een begrafenis of crematie. Met veel tips en voorbeelden om van het afscheid iets persoonlijks te maken. Iedereen, jong of oud kan meedenken en meehelpen bij het regelen van een uitvaart. Een uitvaart begeleiden betekent voor ons goed samenwerken. Luisteren, ideeën aanreiken, eigen inbreng stimuleren en ondersteunen bij de uitvoering daarvan. Zo maak je met elkaar van de begrafenis of crematie iets moois, warms en waardevols. Uitvaartbegeleiding de Ode is gevestigd in Amsterdam en dag&nacht bereikbaar op 020 4190882.

Tips van Uitvaartbegeleiding de Ode

Op zoek naar ideeën voor een persoonlijk afscheid? Naar suggesties voor een groene uitvaart of tips om meer tijd te creëren bij het regelen van een begrafenis of crematie? Bent u benieuwd hoe kinderen te betrekken bij de uitvaart? De Ode heeft het voor u op een rijtje gezet. En komt u er niet uit neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Bestel het boek

Meer ideeën nodig? Bekijk en bestel het boek ‘Loslaten in liefde’. Met 150 uitvaartfoto’s het persoonlijke afscheid in beeld gebracht.