Skip to main content

Het boek 'Loslaten in Liefde'

Met 150 uitvaartfoto’s het persoonlijke afscheid in beeld gebracht.

Bent u op zoek naar inspiratie voor een persoonlijk afscheid? Zoekt u concrete voorbeelden hoe u als nabestaanden meer betrokken kunt zijn bij een uitvaart? Blader dan eens door ‘Loslaten in Liefde’, met meer dan 150 uitvaartfoto’s uit 25 jaar archief van de Ode.
Afscheid nemen tijdens de uitvaart, van dichtbij en met elkaar. Het boek laat zien dat het kan. Op alle onderdelen van een begrafenis of crematie. Rond de verzorging, het opbaren, de kist of wade, de teksten op rouwkaarten, het vervoer naar begraafplaats of crematorium, de afscheidsbijeenkomst en de condoleance.
‘Loslaten in Liefde’ is bedoeld voor iedereen die zich voor de taak gesteld ziet een uitvaart te regelen en zich vooraf uitgebreid wil oriënteren. Dat kan uw eigen uitvaart betreffen of die van een naaste.
'Loslaten in Liefde' is door de Ode naar aanleiding van haar 25-jarig bestaan in eigen beheer uitgegeven met medewerking van nabestaanden. Hieronder kunt u een paar pagina's bekijken en het boek bestellen.

  Zo bestelt u in twee stappen het boek

  1. Vul hier het adres in waarnaar het boek verzonden moet worden en het mailadres waarop u een bevestiging wilt ontvangen.

  Email adres leeg / ongeldig
  Vul graag uw naam in
  Vul graag uw adres in (straat + huisnummer)
  Vul graag uw postcode in
  Vul graag uw woonplaats in

  2. Maak €30,00 over op bankrekeningnummer NL 32 RABO 0393 8254 93 t.n.v. de Ode uitvaartbegeleiding o.v.v. ‘loslaten in liefde’. Dat is incl. de verzendkosten. Als het bedrag op onze bankrekening binnen is, doen wij uw boek de volgende werkdag op de bus.

  * Uw gegevens worden alleen gebruikt voor zorgvuldig afhandelen van deze bestelling en daarna verwijderd. Ze worden niet gebruikt voor het samenstellen van mailinglijsten of voor welke andere doeleinden dan ook, noch van de Ode, noch van derden.
  ‘Loslaten in Liefde’ is geen commerciële uitgave. De opbrengsten komen geheel ten goede aan Stichting Achter de Regenboog. Deze Stichting is er voor kinderen en jongeren in Nederland die te maken krijgen met de dood. Achter de Regenboog ondersteunt hen, hun ouders en de verdere omgeving in het zelfhelend vermogen van kind en gezin.
  www.achterderegenboog.nl